Cases

Benieuwd hoe IlsAssist jou kan helpen op het vlak van administratieve (financiële) ondersteuning en/of opvolging van openstaande facturen? Voor heel wat KMO’s uit uiteenlopende sectoren hebben we onze meerwaarde alvast bewezen. Wij inspireren je hier graag met enkele interessante samenwerkingen.

muis

Cases

Ben je benieuwd naar de meerwaarde die IlsAssist te bieden heeft op het vlak van administratieve (financiële) ondersteuning en/of opvolging van openstaande facturen voor jouw onderneming? Voor heel wat KMO’s uit uiteenlopende sectoren hebben we onze meerwaarde alvast bewezen. Wij inspireren je hier graag met enkele interessante samenwerkingen.

Mobiel-header2

Cases

ABOG

ABOG NV is een dynamisch aannemingsbedrijf gespecialiseerd in onderhoudswerken van openbare domeinen. Eind 2020 werden we gecontacteerd door Hilde Govaert met de vraag om hen op tijdelijke basis te helpen bij het vrijgeven van hun bankwaarborgen.

SomatiFIE

SomatiFIE is een erkende partner die voor elk bedrijf in elke sector een meerwaarde betekent op het vlak van brandpreventie, brandbestrijding en branddetectie. In het najaar van 2020 schakelde Lenny Goossens onze hulp in om hun financiële administratie op punt te zetten.

Ambits

Door middel van business mentoring helpt Ambits managers vooruitgang te boeken als leider en people manager. Deze snel groeiende scale-up zocht eind 2021 een tijdelijke administratieve kracht. En zo kwam Ambits bij IlsAssist terecht.

Scroll naar top