Administratie
op maat

Klaar voor elke uitdaging

Doelgerichte en flexibele aanpak

In volle vertrouwen en discretie

muis

Administratie
op maat

Klaar voor elke uitdaging

Doelgerichte en flexibele aanpak

In volle vertrouwen

Mobiel-header2

Administratieve ondersteuning op maat voor ondernemers en kmo’s

credit-control

Durf jij bepaalde administratieve taken weleens uit te stellen uit tijdsgebrek? Is jouw bedrijf in volle groei en heb je nood aan parttime ondersteuning? Of mis je de expertise om een nieuw project op een vlotte manier op te volgen? Daar weet IlsAssist wel raad mee! Met een flexibel team van freelancers bieden wij zowel voor zelfstandigen en ondernemers als voor kmo’s administratieve ondersteuning op maat aan.

Voor elke klant anders 

Waarvoor kan je bij IlsAssist terecht? Wij vatten het graag als volgt samen: “voor uitdagende administratieve taken of projecten waar we onze tanden mogen inzetten”. Van het voorbereiden van de boekhouding, over het opvolgen van bankwaarborgen tot het optimaliseren van (financiële) processen.

Deze diversiteit in taken hangt uiteraard ook samen met het feit dat wij voor verschillende klanten uit verschillende sectoren werken. Taken die we voor een bepaalde klant uitvoeren, doen we niet automatisch voor andere klanten. Flexibiliteit en polyvalentie zijn onze stokpaardjes.

IlsAssist, getting things done!

foto-links-2

Hoe gaan we praktisch te werk?

Met de juiste expertise en mindset pakken wij jouw administratieve uitdagingen met plezier aan. Wij denken met je mee en staan erop om jou te helpen op maat van jouw bedrijf.

icon-1

Elke onderneming heeft een unieke business, een bepaalde manier van werken, een eigen software en specifieke noden. We gaan eerst met elkaar in gesprek om samen te kijken naar jouw behoeften en taken die prioritair zijn.

icon-2

Door goed te luisteren bepalen we welke freelancer jou het best kan helpen. Want laat ons eerlijk zijn: niet iedereen is in alles (even) goed.

icon-3

Door het inzetten van de sterktes van verschillende freelancers, bieden we heel wat kennis en flexibiliteit aan om jou te helpen.

icon-4

In onderling overleg bepalen we welke manier van samenwerken jij het liefst hebt. Administratie is erg persoonlijk en vertrouwelijk. Zo werken we graag bij jou op locatie met jouw software. Maar we hebben ook ons eigen kantoor om jou van thuis uit te ondersteunen.

Een grondige overdracht en uitleg is de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

foto-rechts-2

Waarom samenwerken met IlsAssist?

Met de juiste expertise en mindset pakken wij jouw administratieve uitdagingen met plezier aan. Wij denken met je mee en staan erop om jou volledig te ontzorgen op maat van jouw bedrijf.

Dankzij onze gespecialiseerde kennis, flexibiliteit en ondernemersmentaliteit zorgen wij voor een snelle, accurate en efficiënte verwerking van alle taken. Daarnaast stellen wij ons als een echte vertrouwenspartner op. Wij kiezen daarom voor een persoonlijke en betrokken relatie met elke klant.

Samenwerken kan al vanaf 4 uur per week.

Je betaalt enkel de gepresteerde tijd.

Je mag er zeker van zijn dat jouw zaken stipt opgevolgd worden.

Vertrouw op de administratieve ondersteuning van IlsAssist

Heb je nood aan administratieve ondersteuning voor een specifiek project? Wil je een bepaalde piek opvangen? Zoek je vervanging tijdens de afwezigheid van een administratieve medewerker? Of wil je eindelijk die aanslepende achterstand wegwerken? Wij staan klaar om onze tanden in jouw administratie te zetten!

Jezelf meer tijd gunnen om te ondernemen en te doen wat je graag doet, daar helpt IlsAssist graag bij!

Scroll naar top