Over IlsAssist

Ruime business ervaring in (debiteuren)administratie

Gedreven aanpakkers

Positieve mindset

muis

Over IlsAssist

Ruime business ervaring in (debiteuren)administratie

Gedreven aanpakkers

Positieve mindset

Mobiel-header2

Veelzijdige partner voor administratie op maat en debiteurenbeheer

Mobiel-header

Hou je niet zo van administratie? Ben je op zoek naar een extra administratieve werkkracht? Of stapelen de onbetaalde facturen zich op en wil je daar eindelijk verandering in brengen? Dan is IlsAssist jouw redder in nood! Als betrouwbare partner bieden wij administratieve ondersteuning aan op maat van ondernemers en kmo’s.

Wat maakt IlsAssist anders ?

IlsAssist, dat is een flexibel team van freelancers.

Stuk voor stuk ervaren specialisten in hun vakgebied.

We passen ons moeiteloos aan en kunnen razendsnel schakelen.

Ons doel is om elke klant volledig te ontzorgen. Noem ons gerust échte serviceproviders.

Dat doen we door een service op maat aan te bieden.

We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Naast onze gespecialiseerde kennis beschikken we over heel wat ondernemerszin om nieuwe projecten aan te pakken en tot een succes te maken.

We gaan snel, accuraat en efficiënt aan de slag.

Klantvriendelijk communiceren en oplossingsgericht meedenken dragen we hoog in het vaandel.

Dankzij onze positieve ingesteldheid,
onze rechttoe-rechtaan aanpak en onze frisse blik bereiken wij net dat tikkeltje meer zodat jij zorgeloos kan ondernemen.

Wie zijn wij?

De drijvende kracht achter IlsAssist is zaakvoerster Ilse De Greef. Na een carrière van 21 jaar in de internationale banksector startte ze in 2016 IlsAssist op. Als energieke doorzetter ontfermt ze zich met pit en drive over de administratieve uitdagingen van haar klanten.

Een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen vormen altijd de basis voor een succesvolle samenwerking. Om in te spelen op de verschillende noden van haar klanten, werkt ze al jaren samen met betrouwbare freelancers. Ilse kent elke freelancer persoonlijk en voelt perfect aan wie waar past. Na de introductie en opstart bij de klant, kijkt Ilse achter de schermen mee zodat alles goed verloopt.

Meer informatie?

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Wij ook! Vertel ons dus gerust wat jouw specifieke noden zijn om te zorgen dat jouw administratie weer op wieltjes loopt. Alles is bespreekbaar. En wie weet zijn wij wel de ontbrekende schakel in jouw bedrijf?

IlsAssist, getting things done!

Scroll naar top