CASE AMBITS

muis

CASE AMBITS

Mobiel-header2

Hoe onze samenwerking met Ambits tot stand kwam

Ambits2

Door middel van business mentoring helpt Ambits managers vooruitgang te boeken als leider en people manager. Deze snel groeiende scale-up zocht eind 2021 een tijdelijke administratieve kracht. En zo kwam Ambits bij IlsAssist terecht.

Veelzijdige administratie

Optreden als administratieve duizendpoot? Daar zegt IlsAssist geen nee tegen! Een dag per week gedurende zes maanden ondersteunden wij Ambits op verschillende vlakken zoals het voorbereiden van de boekhouding. Maar we mochten ook onze tanden zetten in enkele andere interessante opdrachten.

Foto case Ambits

IlsAssist in the business of mentoring

Ambits gaf ons van in het begin het vertrouwen en de kans om hun business te leren kennen, met name Business Mentoring. Hun dienstverlening is gericht op het pragmatisch begeleiden van mensen in hun persoonlijke transitie naar effectief leiderschap.

Hiervoor zoekt Ambits mentoren met ervaring in specifieke domeinen. En net daarbij kon IlsAssist helpen.

We verdiepten ons in hun software om vlot en zelfstandig te kunnen werken.

We stonden in voor de onboarding van mentoren (NL + EN).

We maakten de contracten op.

We actualiseerden hun website door het toevoegen van de nieuwe mentoren (incl. foto, in welke domeinen ze sterk zijn, belangrijkste USP’s, …).

Een zeer boeiend project met een uitgebreide procedure. We pakten dit op een praktische manier aan zodat:

  • alle puntjes konden afgevinkt worden,
  • er een duidelijk overzicht is van wat nog opgevolgd dient te worden (als hulpmiddel voor de toekomstige medewerker die deze taak op zich neemt).
rating-links

Ambits aan het woord

“Voor ons sterk groeiende scale-up waren we op zoek naar een veelzijdige administratieve kracht die ons kon ondersteunen bij diverse taken zoals het voorbereiden van de boekhouding, het opmaken van contracten en het onboarden van nieuwe mentoren.

Ilse heeft met veel energie en positieve inzet deze verschillende petten opgezet. Het was bijzonder aangenaam werken met Ilse. Zij is heel zelfstandig in de aanpak van haar taken. Je kan echt op haar rekenen. Dat bracht alvast veel gemoedsrust en extra tijd voor ons als managers om andere zaken op te nemen.”

- Gerrit Sarens

rating

Is jouw ondernemersavontuur net begonnen en heb je nood aan administratieve ondersteuning?

Of zoek je meer tijd om te focussen op jouw core business? Geef ons een belletje of vul hieronder het contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toestemming
Scroll naar top